Perangkap Had Laju

Posted on 25th April 2009 by Mohd Khairudin in Maklumat - Tags: , ,

speed trapsaya rasa terpanggil untuk berkongsi di sini dengan rakan-rakan semua supaya berhati-hati di jalan raya kerana selain untuk keselamatan nyawa anda, anda juga terdedah dengan aktiviti “speed trap” atau Perangkap Had Laju. Pihak berkuasa sekarang ini sudah tidak lagi kelihatan dengan jelas di kawasan-kawasan seperti jambatan, bawah “Fly over”, di tepi-tepi kedai bersama kamera mereka tetapi mereka kini telah menggunakan kereta, jeep sebagai port untuk merakam pergerakan anda di atas jalan. kesimpulannya pandu lah kenderaan anda mengikut had laju yang telah ditetapkan. Ehmm.. orang yang duk belakang tu..seat belakang bila nak pakai ?

p/s: negatif: tak rock la naik slow-slow, ngantuk la naik slow-slow, jalan sikit punya besar pun naik 90 ke?…kumpul surat saman le jawap dia.

  

2 Comments »

  1. susah la lagu ni.. biasa nyer kita dh tau lokasi & port yg depa slalu lepak..

    Comment by TSS — April 26, 2009 @ 6:36 pm

  2. Emm nak buat macam mana mereka pihak berkuasa. Tapi mereka bukannya tahu sebab apa kita naik laju kan..mana tau nak ke toilet ke, ada emergency ke. Ai tunggu discount la

    Comment by Khairudin — April 26, 2009 @ 8:06 pm

Leave a comment

Mohd Khairudin Dot Com

↑ Grab this Headline Animator