Withdraw Fulus Dari Nuffnang

Posted on 30th October 2010 by Mohd Khairudin   Online   (0)

Pagi ni bila log in ke ruangan membership nuffnang seperti yang dijanjikan, duit hasil daripada sponsored ads yang lepas sudah boleh dikeluarkan.  Alhamdulillah lepas la untuk bayar domain dan hosting untuk tahun ini. Malah boleh buat isi minyak lagi :-) .  Anyway saya akan “live” kan print screen bagaimana untuk cash out duit daripada akaun nuffnang.  Apa yang saya rasakan privacy information, saya terpaksa delete bagi menjaga kepentingan pihak yang berkenaan.

Bagi saya, rasanya tidak salah untuk saya berkongsi di sini..jika ada yang menganggap saya menunjuk-nunjuk terpulanglah.  Semua ni jika tidak diusahakan dengan betul mustahil untuk diperoleh.  Semoga rakan-rakan blogger yang lain turut sama merasai “ole-ole” seumpama ini dalam berkomitmen sebagai seorang blogger.  Apa yang penting (read more…)

VN:F [1.8.1_1037]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.8.1_1037]
Rating: 0 (from 0 votes)
Related Posts with Thumbnails        Jom kita sama-sama kuasai Bahasa Inggeris? Ketahui Teknik Rahsia menyelesaikan Matematik dengan mudah, ringkas & pantas!
Dikategorikan dalam: Blogger,Maklumat,Menjana Wang,Rujukan
Senarai keywords: ,
Share/Bookmark