Catia Design

Posted on 29th January 2011 by Mohd Khairudin in Belajar,Pendidikan,Rujukan,Teknologi - Tags: ,

CATIA juga sejenis perisian untuk rekabentuk.  Sebelum ini software yang famous tentang lukisan, design tak lain dan tak bukan ialah autoCAD.  AutoCAD setiap tahun ada saja versionnya yang baru.  Tidak jauh bezanya dengan CATIA ni..masing-masing berlumba untuk provide produk perisian yang dapat memberi kemudahan dalam bidang khususnya lukis-lukis, reka cipta, testing dll.  Ok lah nak explain lebih pun bukannya tahu sangat, belajar pun setakat “tangkap muat”..tapi boleh la..yang penting “Practice Make Perfect”.  Berikut design yang cuba-cuba saya lukis guna CATIA hehe..

 

  

1 Comment »

  1. Perkhidmatan Melukis 2D & 3D menggunakan AUTOCAD, CATIA V5, SOLIDWORKS, AUTODESK INVENTOR

    Lukisan yang siap akan di e-mail melalui format .(Dwg,CATpart,ipt) cepat dan mudah berurusan melalui e-mail sahaja.

    Kami juga menyediakan plan untuk Renovation Rumah dan tawaran istimewa kepada anda. Kawasan kami sediakan di shah alam, puchong, Petaling jaya dan sekitar lembah klang. Bagi luar kawasan, kami juga menyediakan perkhidmatan, akan tetapi menerusi email dan hubungi telefon sahaja.

    Kepada syarikat @ individu dan pelajar universiti yang berminat mendapatkan perkhidmatan sila hantarkan ke e-mail berikut:-

    Email : mycadcae@yahoo.com
    mycadcaexs@gmail.com
    Skype :
    ID YM : mycadcae
    Blog : http://myblognikwell.blogspot.com
    Twitter : http://twitter.com/mycadnik_forum

    Caj perkhidmatan boleh dirundingkan.

    Comment by mycadnik — September 10, 2012 @ 2:43 pm

Leave a comment

Mohd Khairudin Dot Com

↑ Grab this Headline Animator