CATIA juga sejenis perisian untuk rekabentuk.  Sebelum ini software yang famous tentang lukisan, design tak lain dan tak bukan ialah autoCAD.  AutoCAD setiap tahun ada saja versionnya yang baru.  Tidak jauh bezanya dengan CATIA ni..masing-masing berlumba untuk provide produk perisian yang dapat memberi kemudahan dalam bidang khususnya lukis-lukis, reka cipta, testing dll.  Ok lah nak explain lebih pun bukannya tahu sangat, belajar pun setakat “tangkap muat”..tapi boleh la..yang penting “Practice Make Perfect”.  Berikut design yang cuba-cuba saya lukis guna CATIA hehe..

 

10 visitors online now
1 guests, 9 bots, 0 members
Max visitors today: 16 at 03:13 am UTC
This month: 35 at 07-03-2020 10:57 am UTC
This year: 83 at 03-12-2020 10:38 pm UTC
All time: 139 at 07-20-2019 03:14 pm UTC