Masak apa tu?

Posted on 26th March 2011 by Mohd Khairudin in Belajar,Maklumat,Rujukan,Teknologi - Tags:

Lama rasanya tak “update” blog ni…Maklum saja lah budak sekolah, banyak kerja yang mesti dibuat.  Malam minggu ni ambil “space” sikit berkongsi-kongsi “outcome” hasil daripada aktiviti-aktiviti yang lepas.  Banyak juga aktiviti minggu-minggu lepas…lawan  bolasepak, olahraga tapi kalah dalam pertandingan(bukan menang tanpa bertanding)…Sekadar untuk mengaktifkan kembali urat saraf selepas lama berhenti, tak boleh lama sangat berhenti sukan nanti badan cepat letih, cepat mengantuk.  “Anyway” ada benda ingin dikongsi untuk post kali ini, tapi nak minta tolong sikit..boleh?  Tak ada apa pun cuma minta ambil masa sikit untuk tonton video di bawah dan cuba teka ada apa dalamnya…kalau ada kesempatan jom!

Video Masak-Masak

Sumber material: http://www.freewebs.com/solarkettle

  

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment

Mohd Khairudin Dot Com

↑ Grab this Headline Animator