Rekreasi dan Bersantai di Gua Kelam

Posted on 3rd March 2018 by Mohd Khairudin in Hiburan,Keluarga,Maklumat - Tags: , ,

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua pelawat blog ini, Alhamdulillah saya ingin berkongsi suatu tempat yang telah kami kunjungi pada hari ini, ya.. aktiviti hujung minggu di sebuah tempat yang sangat menarik(dulu memang tak asing lah tempat ni 🙂 ) Selepas hampir sepuluh tahun saya tidak ke sini.. terasa perubahan yang telah berlaku.. Gua Kelam.. ya.. dulunya lebih “happening” 🙂 .. Sekarang masih menarik.. cuma perlukan lebih perhatian.. masih indah.. segar mata memandang bila berada di kawasan Gua Kelam. Disini juga saya ingin kongsikan sedikit kisah kami..

Perjalanan kami dari Kangar lebih kurang 30 minit.. tiba di Gua Kelam sekitar pukul 10.00 pagi..

Agak sunyi semasa kami sampai hmm.. terus mencari “port” untuk anak-anak memancing dan mandii.. si Along excited dengan pancingnya..

sejukkk..grrrrr!

Along berendam dalam air.. Semoga Along kembali sihat..kini Along masih Tahap 4(umur sudah 11 tahun) bersekolah di sekolah khas.. sakit dia masih misteri bagiku.. nak baca lagi klik sini…

Please follow and like us:
  

Berhibur di Bukit Merah LakeTown

Posted on 10th September 2016 by Mohd Khairudin in Bercuti,Hiburan,Keluarga,Maklumat,Percutian - Tags: ,


Hidup kita ni seperti roda, kekadang berada di atas.. Kemudian di bawah.. Begitu lah putaran hidup.  Semakin hari semakin sibuk, pergerakan seolah-olah selalu terbatas.. Pergerakan masa yang pantas.. berkejar ke sana.. Berkejar ke sini mencari nafkah.. Kekadang kita terperangkap dengan sistem ciptaan manusia, kita tersepit..kepenatan sehingga meminggirkan insan yang rapat dengan kita.. Walau apa pun cabaran dan rintangan.. bersyukur lah.. Semoga nikmat berkekalan.

Entri kali ni tentang..


Cuba teka.. gambar atas tu nak baca lagi klik sini…

Please follow and like us:
  

Mohd Khairudin Dot Com

↑ Grab this Headline Animator

 2006-2017 | www.mohdkhairudin.com | Part Time Trader Since 2006
7 visitors online now
2 guests, 5 bots, 0 members
Max visitors today: 9 at 12:37 am UTC
This month: 20 at 08-14-2018 02:27 pm UTC
This year: 45 at 07-17-2018 02:08 pm UTC
All time: 133 at 02-01-2017 04:09 am UTC