Kenapa ya sudah banyak kali saya(guna kata gantinama saya..tak nampak garang sikit) mencuba untuk “Install” driver printer brother model MFC-3360C tapi tak juga berhasil. Menurut maklumat yang diperoleh pada laman solution Brother tu OK(Yes) untuk Windows7. Adakah USB port rosak? Oh! Exactly NoT sebab ok je bila cucuk thumb drive. Adakah High Speed USB Cable(cable yang bersambung dari laptop ke printer) ni rosak? Ada je bunyi bila cucuk pada USB port. Hmm.. Trouble is a Friend! Aduss! Macam mana nak print ni? Berikut rentetan cubaan meng”install” driver tersebut. Siapa boleh tolong saya?

p/s: untuk menyelesaikan masalah ni

6 visitors online now
3 guests, 3 bots, 0 members
Max visitors today: 6 at 12:01 am UTC
This month: 22 at 10-05-2021 07:09 pm UTC
This year: 281 at 02-16-2021 04:33 am UTC
All time: 281 at 02-16-2021 04:33 am UTC