Withdraw Fulus Dari Nuffnang

Pagi ni bila log in ke ruangan membership nuffnang seperti yang dijanjikan, duit hasil daripada sponsored ads yang lepas sudah boleh dikeluarkan.  Alhamdulillah lepas la untuk bayar domain dan hosting untuk tahun ini. Malah boleh buat isi minyak lagi 🙂 .  Anyway saya akan “live” kan print screen bagaimana untuk cash out duit daripada akaun nuffnang.  Apa yang saya rasakan privacy information, saya terpaksa delete bagi menjaga kepentingan pihak yang berkenaan.

Bagi saya, rasanya tidak salah untuk saya berkongsi di sini..jika ada yang menganggap saya menunjuk-nunjuk terpulanglah.  Semua ni jika tidak diusahakan dengan betul mustahil untuk diperoleh.  Semoga rakan-rakan blogger yang lain turut sama merasai “ole-ole” seumpama ini dalam berkomitmen sebagai seorang blogger.  Apa yang penting kita tahu apa yang kita buat dan kesannya betul tak?

Cara untuk cash out daripada nuffnang selepas nilai wang mencukupi RM50:

1. Klik butang”Earnings”

2. Klik “cash out my earnings!”

3. Selepas pasti nama dan alamat yang didaftar dengan Nuffnang sama dengan      Ic , klik “ok”

4. Selepas itu, jika keahlian kita Glitterati tunggu lah cek tu sampai dalam 30 hari dan 60 hari bagi Ordinary

5. To be continue..tunggu cek sampai lah

p/s: bukan senang nak dapat duit hehe 🙂

Please follow and like us:
error
Comments Off on Withdraw Fulus Dari Nuffnang
PRchecker.info
  

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Mohd Khairudin Dot Com

↑ Grab this Headline Animator

 2006-2019 | www.mohdkhairudin.com | Part Time Trader Since 2006
11 visitors online now
3 guests, 8 bots, 0 members
Max visitors today: 16 at 12:20 am UTC
This month: 37 at 06-23-2019 01:44 am UTC
This year: 44 at 01-07-2019 12:07 am UTC
All time: 133 at 02-01-2017 04:09 am UTC