Masak apa tu?

Posted on 26th March 2011 by admin in Pengenalan - Tags:

Lama rasanya tak “update” blog ni…Maklum saja lah budak sekolah, banyak kerja yang mesti dibuat.  Malam minggu ni ambil “space” sikit berkongsi-kongsi “outcome” hasil daripada aktiviti-aktiviti yang lepas.  Banyak juga aktiviti minggu-minggu lepas…lawan  bolasepak, olahraga tapi kalah dalam pertandingan(bukan menang tanpa bertanding)…Sekadar untuk mengaktifkan kembali urat saraf selepas lama berhenti, tak boleh lama sangat berhenti sukan nanti badan cepat letih, cepat mengantuk.  “Anyway” ada benda ingin dikongsi untuk post kali ini, tapi nak minta tolong sikit..boleh?  Tak ada apa pun cuma minta ambil masa sikit untuk tonton video di bawah dan cuba teka ada apa dalamnya…kalau ada kesempatan jom!

Video Masak-Masak

Sumber material: http://www.freewebs.com/solarkettle

Please follow and like us:
error
Comments Off on Masak apa tu?
  
PRchecker.info

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Mohd Khairudin Dot Com

↑ Grab this Headline Animator

 2006-2019 | www.mohdkhairudin.com | Part Time Trader Since 2006
12 visitors online now
7 guests, 5 bots, 0 members
Max visitors today: 18 at 12:03 pm UTC
This month: 26 at 12-01-2019 04:14 pm UTC
This year: 139 at 07-20-2019 03:14 pm UTC
All time: 139 at 07-20-2019 03:14 pm UTC