Perlawanan Akhir Piala FA Edisi Ke-22

Sejak dari dulu lagi saya jadi risau kalau team yang kita sokong dapat jaringan awal..Nampaknya hasrat Kelantan untuk membawa pulang Piala FA sekali lagi tak kesampaian. Hanya tinggal beberapa minit atau seminit..dua saja lagi untuk Kelantan dinobatkan sebagai Juara...

Larian Serentak 1Malaysia

Lari-lari..kita lari..siapa mahu lari boleh lah mendaftar untuk Larian Serentak yang akan diadakan pada 11 /12/2010 ni. Tarikh tutup penyertaan 06/12/2010.  Apa-apa pun sama-sama lah kita menyokong usaha-usaha positif seperti ini.  Atlet-atlet kita telah banyak...

Mengenang Detik Penang Bridge International Marathon(PBIM) 2010

Pada hari sabtu yang lepas kami sekeluarga telah bertolak ke Pulau Mutiara di mana tempat bermulanya Larian Penang Bridge International Marathon(PBIM) 2010.  Kami mencari-cari arah di mana letaknya hotel yang telah ditempah.  Cadangnya mahu tinggal di hotel Estin tapi...

Juara Piala Dunia 2010

Awal pagi tadi terjawab sudah persoalan tentang pasukan bolasepak negara manakah yang akan menjulang Piala Dunia 2010. Pertembungan di antara Belanda dan Sepanyol yang memakan masa lebih kurang 121 minit memang sengit. Perlawanan terikat 0-0 sehingga di heret ke masa...

Mengenang Detik KL-Marathon

Malam tu (26th Jun 2010) aku kunci jam handset dan jam tangan untuk bangun pada pukul 4.15 pagi. Alhamdulillah 4.30 pagi kami berangkat dengan kereta. Biasa la KL, jalan simpang sini sana atas bawah maka aku memang sesat barat la kalau pergi sorang.. Dalam pukul 5.35...

Soccer Boot

Yesterday I got sponsored to buy a soccer boot 🙂 . I buy a new soccer boot because the old one was already damage three weeks ago. The last time I buy a soccer boot about year 2006..I guess. Before this I like NIKE brand but for this year I want to try wear an ADIDAS...
3 visitors online now
1 guests, 2 bots, 0 members
Max visitors today: 8 at 01:02 am UTC
This month: 22 at 10-05-2021 07:09 pm UTC
This year: 281 at 02-16-2021 04:33 am UTC
All time: 281 at 02-16-2021 04:33 am UTC