Cerita Semalam

Posted on 22nd January 2011 by admin in Keluarga - Tags:

Salam Sejahtera kepada semua.  Agak lama rasanya saya tidak update blog posting.  Semalam kira shock juga lah bila tengok blog yang sebelum ni 0 page rank telah berubah menjadi 2 Page Rank.  Terima kasih kepada pihak yang terlibat.  Page Rank penting bagi semua pemilik laman web kecuali mereka yang tidak sukakan traffic.  Ada ke? Trafik Jam ada le :-).  Walaubagaimanapun Ranking Alexa untuk blog saya ni tidak lah tinggi sangat..emm..erk! Maybe sebab saya tak buat posting setiap hari.  Apa-apa pun yang nyata dalam dunia internet ni kita banyak bermain dengan “keywords”.  So pandai-pandai je lah.

nak baca lagi klik sini…

Please follow and like us:
error
  
PRchecker.info

Mohd Khairudin Dot Com

↑ Grab this Headline Animator

 2006-2019 | www.mohdkhairudin.com | Part Time Trader Since 2006
3 visitors online now
1 guests, 2 bots, 0 members
Max visitors today: 16 at 07:40 am UTC
This month: 21 at 10-14-2019 01:59 am UTC
This year: 139 at 07-20-2019 03:14 pm UTC
All time: 139 at 07-20-2019 03:14 pm UTC