Windows7 dan Kaspersky 2009

Posted on 31st March 2010 by admin in Pengenalan - Tags: , , , ,

Dua tiga hari ni berkali-kali mencuba untuk update database Kaspersky Anti-Virus 2009(KAV2009) dengan Windows7 tapi “obsolete” “corupt”. Saja cuba-cuba rupanya memang tak masyuk dua ni…tak ngam! Terpaksa lah upgrade kepada Kaspersky Anti-Virus 2010KAV2010). Ahh! Alang-alang tukar kepada Kaspersky Internet Security 2010(KIS2010) terus je lah sebab selalu sangat online di internet. Sebenarnya apa sangat perbezaan kedua-dua anti-virus ni? Ntahla mungkin KIS memang exclusive untuk penggunaan internet yang lebih advance yang mana memerlukan tahap keselamatan yang tinggi. Manakala KAV lebih kepada menentang virus. Kalau nak tahu lebih lanjut jom kita sama-sama rujuk Kaspersky Lab.

Ingin juga ku kongsi kan di sini bahawa “puas hati” rasa.. nak baca lagi klik sini…

Please follow and like us:
error
  
PRchecker.info

Mohd Khairudin Dot Com

↑ Grab this Headline Animator

 2006-2019 | www.mohdkhairudin.com | Part Time Trader Since 2006
7 visitors online now
4 guests, 3 bots, 0 members
Max visitors today: 16 at 09:20 am UTC
This month: 21 at 02-04-2020 07:13 pm UTC
This year: 28 at 01-18-2020 04:26 am UTC
All time: 139 at 07-20-2019 03:14 pm UTC